Rolschoenen Kopen ?
SkateTown verkoopt alleen Heelys Rolschoenen, het zijn de bedenkers van de rolschoenen en de kwaliteit is niet te vergelijken met namaak. Daarom verkoopt SkateTown alleen de echte rolschoenen genaamd Heelys !

Wat zijn Heelys ?
Heelys zijn sneakers met een wieltje in de achterkant van de zool, de wieltjes kunnen ook verwijderd worden zodat ze gewoon als sneaker kunnen gebruikt worden. Je kan sneller en op een leuke mannier jezelf verplaatsen zonder een voertuig mee te nemen. Je kan niet alleen rollen maar na veel oefenen kun je ook trucjes leren.

Heelys Kopen ?
Er zijn veel verschillende modellen en varianten waardoor het soms moeilijk is om te kiezen, we proberen je in het kort de verschillen uit te leggen:

Heelys kopen bij SkateTown ?
SkateTown is gegroeid tot de grootste online winkel voor Heelys. We zijn hier natuurlijk heel trots op en zijn vanaf 2016 door www.Heelys.eu geselecteerd als aanbevolen winkel.

SkateTown gezien op de Nickelodeon ?
Ook dat kan ! Samen met Heelys kan je ons zien op Nickelodeon, op het einde van de commercial kan je lezen “verkrijgbaar bij SkateTown”.


1 OF 2 WIELEN ?

Heelys met 1 wiel kopen ?
Met 1 wiel is het moeilijker om te leren Heelyen maar eens je het door hebt is het makkelijker om 1 wiel te hebben dan 2. Meestal worden de Heelys met 1 wiel door iets oudere kinderen genomen.
Klik hier om Heelys met 1 wiel te zien

Heelys met 2 wielen kopen ?
Met 2 wielen is makkelijker om te leren. Natuurlijk moet je altijd 2 wielen verwijderen om de Heelys als sneaker te gebruiken wat een klein nadeel is. We raden de 2 wielen aan voor kinderen die niet zo behendig zijn in dit soort dingen.
Klik hier om Heelys met 2 wielen te zien


DE VERSCHILLENDE MODELLEN


Heelys GR8 Pro
In 2018 heeft Heelys de GR8 Pro gelanceerd, geïnspireerd op skateboard sneakers en vervaardigd uit enorm stevige materialen.
Klik hier om de Heelys Bolt Plus te zien


Heelys Premium 1 Lo
In 2018 heeft Heelys de Premium 1 Lo gelanceerd. Schoenen met Led lichtjes bestaan al langer maar gecombineerd in een rolschoen was nieuw. Deze Heelys zijn voorzien met USB oplader bestaande uit zeer kwalitatieve componenten.
Klik hier om de Heelys Premium Lo te zien


Heelys Propel 2.0
De Heelys Propel 2.0 is DE klassieke en meest verkochte Heelys, met zijn 1 wiel, verschillende materialen en kleuren heeft hij altijd wel een model dat je bevalt.
Klik hier om de Heelys Propel 2.0 te zien


Heelys Launch
De Heelys Launch gebruikt vaak originele en unieke patronen en bestaan verder uit een simpele vorm, hierdoor valt hij in de smaak bij vele mensen.
Klik hier om de Heelys Launch te zien


Heelys Split
De Heelys Split gaat altijd een stapje verder, unieke materialen en excentrieke prints maken dit een opvallende sneaker.
Klik hier om de Heelys Split te zien


Heelys Vopel
De Heelys vopel is simpel maar mooi ! De gebruikte materialen zijn super stevig en duurzaam, misschien is dit wel de stevigste Heelys.
Klik hier om de Heelys Vopel te zien


Heelys Uptown
De Heelys Uptown bestaat alleen als hoge sneaker, hierdoor is het een perfecte aanvulling en een zeer populair model.
Klik hier om de Heelys Uptown te zien


Heelys Dual Up
De Heelys Dual Up heeft 2 wielen en heeft zowel veeters als een plakker. Deze Heelys zijn heel poplaire bij de jonge gebruikers.
Klik hier om de Heelys Dual Up te zien


Heelys Fresh
De Heelys Fresh is wat scherper geprijsd maar zeker niet minder leuk !
Klik hier om de Heelys Fresh te zien